Tropical Beauty Care Swirl by Rita de Cássia

Anbos

Sinds 1949 is ANBOS dé brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Zij zijn de vereniging van én voor ondernemers in de schoonheidsverzorging, die zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en het ondernemerschap in de schoonheidsverzorgingsbranche.

Vakbekwaamheid en het kwaliteitsniveau staan daarbij centraal.

Zij vertegenwoordigen hun leden bij allerlei soorten organisaties, denk aan zorgverzekeraars, de overheid en de pers. Daarnaast onderhouden zij nauwe contacten met alle branchegerelateerde organisaties zoals leveranciers en opleidingsinstellingen.

Kennisverdieping en actualiteiten

Door aangesloten te zijn bij Anbos kan ik onder andere mijn beroepsgerelateerde kennis blijven verdiepen als schoonheidsspecialiste. Zij stellen mij in de gelegenheid om middels cursussen en e-learnings bij te blijven over de meest actuele technieken, producten en productsoorten. Hiertoe stellen ze mij onder andere in de gelegenheid met behulp van een online platform.

Naast de cursussen en e-learnings kan ik in contact blijven staan met andere schoonheidsspecialisten. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld aan kennisdeling doen en houden wij elkaar scherp.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij hoog in het vaandel. Dus u bent bij mij aan het juiste adres!