Tropical Beauty Care Swirl by Rita de Cássia

Pedicure

Uw voeten verzetten veel werk en dragen u de hele dag. Of het nu gaat om nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns, ingroei of kloven; het is zo fijn als u weer op wolkjes kunt lopen. Als pedicure ben ik specialist in het verzorgen van voeten. Per persoon is het verschillend wat nodig is.

Kom rustig langs voor een gratis voetencheck en schroom niet, het mijn werk en ik zal alle klachten vertrouwelijk behandelen. – Rita De Cássia Silva

De één zal een behandeling door de pedicure als een luxe ervaren en de ander als een nodige weldaad. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooie verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten. Denk hierbij aan eelt, likdoorns of nagel problemen. Ook wanneer er geen medische noodzaak is, is een pedicure behandeling een ontspannende manier om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, maar ook voor sporters.

Prijslijst

Behandeling Prijs
Standaard pedicure behandeling
€ 32,00
Likdoorn verwijderen
€ 20,00
Ingegroeide nagel behandelen
€ 20,00
Kalknagel- of schimmelnagelbehandeling
€ 20,00
Kloven verwijderen
€ 20,00
Voetscrub of mask
€ 10,00
Voet massage
€ 20,00
Tropical voetverwennerij
€ 50,00
Teennagels lakken
€ 10,00
Gellak teennagels
€ 29,50
Gellak repareren per nagel
€ 15,00

Aangesloten bij ProVoet

Naast dat ik gediplomeerd pedicure, ben aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Mede hierdoor blijf ik ten aller tijde bij met de laatste technieken en vakinhoudelijke kennis. De zorg voor uw voeten is helemaal aan mij toevertrouwd!