Tropical Beauty Care Swirl by Rita de Cássia

Permanente Make-Up

Permanente make-up blijft voor zeer lange tijd blijft zitten. Het gaat hier niet eenvoudigweg over lang houdende make-up, maar over make-up die wordt aangebracht voor de duur van enkele jaren. Dit komt doordat de make-up niet òp de huid wordt aangebracht, maar ìn de huid, waardoor het er niet af kan worden gewassen. Het langzaamaan vager worden naar mate de tijd verstrijkt.

Prijslijst

Behandeling Prijs
Hairstroke Techniek Wenkbrauwen
€ 295,00
Bovenooglid
€ 125,00
Onderooglid
€ 125,00
Boven en Onderooglid
€ 225,00
Lippen
€ 295,00
Permanente Make-Up Bijwerken
Alleen als het bij ons gezet is in de laatste 1,5 jaar.
€ 120,00

Verschillende soorten permanente make-up

De meest populaire soorten permanente make-up zijn eyeliner, opvulling van de wenkbrauwen en een randje om de lippen. De meeste vrouwen die voor permanente make-up kiezen, gaan voor één of meerdere van deze opties. Naast de genoemde opties is er nog veel meer mogelijk.

Permanente make-up kan –ook zeker niet alleen– worden ingezet om –ook zonder extra make-up– een sprekende uitstraling te hebben. Deze vorm van make-up leent zich uitermate goed voor het camoufleren van uiterlijkheden die als onwenselijk kunnen worden ervaren, of iemand als onvolkomenheid ziet. Zo is het ook mogelijk om een hazenlip in een betere vorm te brengen, om sproeten en vlekjes weg te werken en om littekens te verbergen. Het mooie van permanente make-up is dat het niet enkel bestemd is voor het gezicht.